HaberlerTOGG

TOGG 19.583 T10x teslim etti

TOGG Türkiye’ye verdiği sözü tuttu

Aralık ayında çekilişle T10X almaya hak kazanan 6.008 kullanıcıya daha elektrikli otomobillerini teslim etti.

Bugün itibarıyla 81 ilimizin tamamında, heyecanımızı paylaşan ve en başından beri desteğini esirgemeyen toplam 19,583 kullanıcı elektrikli otomobillerine kavuştu. Bu sadece bir otomobil hikayesi değil; bu, TOGG’un Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlarla kurduğu güçlü bir bağın bir yansımasıdır. TOGG ailesi, bu süreçte bir elektrikli otomobil sahibi olmanın ötesinde bir topluluk oluşturdu, birbirine destek olan ve geleceğe birlikte yürüyen bir aile haline geldi.

Söz verdiği gibi, yedek talihlilerin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edilecek. TOGG, sadece bir otomobil üreticisi olmanın ötesinde, bir toplumsal bağ ve yenilik merkezi olma vizyonuyla yoluna devam ediyor. Her elektrikli otomobil teslimatı, sadece bir aracın anahtarı teslim edilmiyor; aynı zamanda bir topluluğun bir araya gelme ve birlikte büyüme serüveninin de başlangıcı oluyor.

Yollarda daha fazla karşılaşmak dileğiyle… TOGG, Türkiye’nin güçlü ve sürdürülebilir mobilite geleceğine olan taahhüdünü sürdürmekten gurur duyuyor ve bu yolda daha nice anı, başarı ve paylaşılan deneyimleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir